Werkwijze


Hoe spoelen wij cv systemen?

spoelen verwarming spoelen

Spoelen maar hoe dan? U vraagt zich waarschijnlijk af hoe krijgen ze dat grove vuil uit de cv-installatie? Nou niet door simpelweg water te laten circuleren door het cv-systeem.

Een hoop bedrijven die denken dat ze een cv systeem spoelen door water te laten circuleren die zijn fout bezig. Hoe wij het cv-systeem reinigen gaan we dan ook niet precies vertellen, maar wij gebruiken een voor Europa ongekende spoeltechniek waarmee we een schoon systeem garanderen.

Wij gebruiken een uniek 100% biologisch afbreekbaar toevoegmiddel om het cv-systeem te reinigingen. Ons toevoegmiddel heeft een licht schurende werking waarvan het formaat van het toevoegmiddel afhangt van de installatie en de leiding-diameter.

Ons speciale toevoegmiddel reinigt het systeem zonder schade aan te richten aan de componenten in de cv installatie. Na het reinigen van de installatie houdt het niet op. De juiste PH waarde, kalkgehalte, geleidbaarheid van het cv-water, protector, filter en zeer belangrijk de juiste pompsnelheid zijn samen verantwoordelijk om uw cv-installatie in top conditie te houden.

Als u er voor kiest om uw installatie in topconditie te houden dan kunnen wij tweejaarlijks onderhoud uitvoeren aan uw binneninstallatie.

Kiest u voor het optimale systeem of blijft u achter de feiten aanlopen?

Tarieven radiatoren spoelen Tarieven vloerverwarming spoelen

Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op.