Vloerverwarming spoelen


Vloerverwarming spoelen

Vloerverwarming spoelen is de oplossing! Wordt uw vloerverwarming niet meer goed warm of is het energieverbruik flink gestegen? Dan is het tijd om uw vloerverwarming eens flink door te spoelen. Bekijk de tarieven

Vloerverwarming verstopt

Verstopte vloerverwarming slang

Dankzij onze (voor Europa) unieke manier van spoelen is het voor ons mogelijk om zelfs de zwaarst vervuilde systemen weer schoon te krijgen.

Door het indringen van zuurstof in een vloerverwarmingssysteem raakt het systeem flink vervuild. Sludge hoopt zich op onder in de leidingen en voor u het weet heeft u nog maar half de warmteafgifte die u eerst had. Het is heel simpel als de leiding half gevuld is met sludge dan halveert de warmteafgifte automatisch. Sludge kan het gevolg zijn van een vervuild CV systeem afkomstig van kleine lekkages.

 Vloerverwarming met zwarte slangen Spoelen is een noodzaak.

Vloerverwarming spoelen

Binnenkant vloerverwarming verdeler

Het probleem is nog groter als u een vloerverwarmingssysteem heeft met zwarte slangen. Deze zijn niet geschikt voor vloerverwarming maar helaas was men hiervan vroeger niet van op de hoogte. Heeft u een dergelijk systeem dan is het zeker dat er sprake is van extreme vervuiling, de vloerverwarming spoelen is dan absoluut noodzakelijk maar is niet de enige noodzakelijke maatregel. Als u naast vloerverwarming met zwarte slang ook nog radiatoren en een CV ketel heeft dan moet het vloerverwarmingssysteem gescheiden worden om problemen en schade aan de CV ketel en radiatoren te voorkomen.

Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur om uw vloerverwarming te spoelen en te beschermen tegen toekomstige vervuiling.

Vloerverwarming pomp

Verstopte vloerverwarming pomp

Vloerverwarming spoelen Laat het aan de professional over en u heeft het snel weer lekker warm.

Bekijk de tarieven voor het spoelen van vloerverwarming.

Interesse in een schoon en energiezuinig vloerverwarmingssysteem? Bel 0365296721