Vloerverwarming spoelen tarieven


Vloerverwarming spoelen & reinigen tarieven:

Vloerverwarming reinigen met korting! Koopt u bij ons een nieuwe CV ketel dan spoelen wij uw vloerverwarmingssysteem uiteraard tegen een gereduceerd tarief. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Spoelen/Reinigen vloerverwarming per groep €73,00/groep
Montage/demontage €95,00/uur
Inregelen vloerverwarming €95,00/uur
Voorrijkosten binnen Almere €40,00
Voorrijkosten buiten Almere €49,50/uur+€0,40ct/km
Fernox TF1 CV magneetfilter + filter vloeistof €199,00
Pompschakelaar €100,00
RTL ventiel in retour platenwisselaar (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €85,00
Inregelafsluiter in retour platenwisselaar (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €105,00
Vloerverwarmingsverdeler met dubbele scheiding en platenwisselaar Prijs op aanvraag

Vloerverwarming Reinigen kan alleen met gespecialiseerde apparatuur en de installatie wordt voorzien van een Fernox TF1 magneetfilter.

Aan het systeemwater wordt een Fernox filtervloeistof toegevoegd om het water in optimale conditie te houden.

  • Wanneer wij u vloerverwarming reinigen dan is uw systeem eigenlijk nog maar voor de helft compleet. Om een optimaal werkend systeem te garanderen raden wij altijd aan om de vloerverwarmingsverdeler te vervangen voor een kunststof vloerverwarmingsverdeler voorzien van een dubbele scheiding, een A label pomp, pompschakelaar en debietmeters.

Alleen met bovengenoemde stappen kunnen wij een goed werkend energiezuinig vloerverwarmingssysteem garanderen voor de duur van 10 jaar.

Vloerverwarming verdeler met dubbele scheiding. De voordelen:

Vloerverwarming spoelen

Geen vervuiling meer in de vloerverwarmingsinstallatie door oude radiatoren / leidingwerk uit de rest van het systeem.

Geen vervuiling meer in de vloerverwarmingsinstallatie door invloeden van buitenaf bij stadsverwarming of blokverwarming.

Geen invloed op de rest van de CV installatie.

Elke groep afzonderlijk in te regelen voor een optimaal warmteverdeling.

Standaard voorzien van een energiezuinige modulerende A label pomp.

Heeft u nog oude niet zuurstof dichte tyleen vloerverwarmingsslangen dan is de verdeler met dubbele scheiding geen optie maar een must.

Pompschakelaar:

Met een pompschakelaar bespaart u ongeveer €90,00 per jaar op stroom en houd u de vloer op een comfortabele constante temperatuur.

De pompschakelaar schakelt de pomp pas in als er warm water door de aanvoer van de platenwisselaar stroomt. Dit voorkomt onnodige draaiuren en bespaart een hoop stroom. De pompschakelaar is voorzien van een timer die de pomp automatisch 5 minuten inschakelt als de pomp 24uur niet heeft gedraaid, hiermee wordt voorkomen dat de pomp vast komt te zitten.

Inregelen van de groepen:

Door iedere groep individueel in te regelen ontstaat een aangenaam warme vloer en een constante temperatuur. Bijkomend voordeel van het inregelen is dat er nooit teveel water door de slangen stroomt. De energiezuinige A label pomp zal hierop reageren door langzamer en dus zuiniger te gaan werken en hoe minder water er nodig is hoe minder er verwarmd hoeft te worden en dit scheelt dus in de stookkosten.

Interesse in een goed functionerend vloerverwarmingssysteem? Laat de vloerverwarming zo snel mogelijk reinigen. Bel 036-5296721

 

vloerverwarming reinigen