verwarming spoelen particulieren


verwarming spoelen particulieren installaties

Onze grootste markt is nog steeds de particulieren markt en de komende jaren zal deze markt steeds verder groeien want we moeten over op duurzaam, de verwarming spoelen is hierbij zeer belangrijk
Als u overstapt op een duurzaam systeem zoals bijvoorbeeld een energiezuinige warmtepomp of een pelletkachel dan is een schoon cv-systeem belangrijker dan ooit.

Een duurzame installatie werkt met een lage temperatuur en vervuiling in het verwarmingssysteem heeft een nadelige werking op de afgifte van het systeem waardoor er een hoop verliezen optreden en er dus een hoop energie verloren gaat.

Bij duurzame systemen is ook het inregelen van groot belang. Inregelen betekend ook dat de binnenwerken van radiatorkranen en vloerverwarmingskranen een stuk nauwer worden waardoor er eerder verstoppingen optreden in de kranen met een hoop nadelige gevolgen voor uw installatie.

verwarming spoelen

Ruggiero installatie en montage is een Powerflushing gecertificeerd bedrijf een heeft in zowel binnen al buitenland diverse cursussen doorlopen om het spoelen en reinigen van cv-systemen onder de knie te krijgen.

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het reinigen van verwarmingssystemen en het ontstoppen van vloerverwarming installaties.
Om het spoelen tot een hoger niveau te tillen hebben wij in eigenhuis diverse machines en spoeltechnieken ontwikkeld waarmee wij als enigste in Europa in staat zijn om een 90% schoon systeem te garanderen en te werken op No cure No pay basis. Krijgen wij een radiator of een vloerverwarmingsgroep niet schoon dan betaald u hiervoor niets.

 

Heeft u het cv systeem laten spoelen maar bent u niet tevreden over de werkzaamheden dan bent u niet de eerste. Bijna alle door onze concullega’s gespoelde cv installaties zitten na afloop nog vol met vuil wat men gewoonweg niet los krijgt. Geen onwil maar onkunde dus. Wilt een echt schoon en energiezuinig cv systeem dan komen wij het gewoon nog een keer uitvoeren ofe misschien nog beter laat het in één keer goed doen. Bel voor meer informatie 036-5296721 of stuur een email naar verkoop@cvketel.expert

Verwarming spoelen klaar! dan is het werk nog lang niet klaar want u zit er niet op te wachten om opnieuw vervuiling in het systeem op te lopen.
Na het spoelen passen wij waterbehandeling toe en installeren wij een magneetfilter.

Met waterbehandeling voorkomen we dat er opnieuw zuurstof het systeem binnendringt  en het geeft een beschermende laag af die de componenten in het systeem optimaal beschermt.
met een Cv magneetfilter wordt al het water gefilterd dat door de installatie stroomt zodat u ook in de toekomst kunt genieten van een schoon en energiezuinig verwarmingssysteem.

Hieronder een impressie van wat er zoal in een vervuild cv systeem is te vinden.