Tarieven cv systeem spoelen


CV systeem reinigen & spoelen Tarieven:

CV systeem reinigen. Dankzij onze revolutionaire spoeltechniek krijgen wij alle cv-systemen weer schoon. Lukt het ons niet dan lukt het niemand.   Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Spoelen CV systeem per radiator
€73,00/Radiator
Montage/demontage €95,00/uur
Inregelen verwarmingssysteem per radiator (Alleen mogelijk met voorinstelbare radiatorkranen)
€95,00/uur
Voorrijkosten binnen Almere €40,00
Voorrijkosten buiten Almere €49,50/uur+€0,40ct/km
Fernox TF1 CV magneetfilter + filter vloeistof €199,00
Platenwisselaar Optioneel (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming)
€375,00
Energiezuinige A label pomp Optioneel (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €280,00
Pompschakelaar Optioneel (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €100,00
RTL ventiel in retour platenwisselaar (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €85,00
Inregelafsluiter in retour platenwisselaar (Alleen bij stadsverwarming/blokverwarming) €105,00
Voorinstelbare radiatorkranen Danfoss Optioneel (verplicht bij stadsverwarming) Standaard €57,50 

Thermostaat €67,50

cv systeem reinigenHet CV systeem reinigen is vaak van ondergeschikt belang, maar een schoon verwarmingssysteem levert een grote bijdrage voor uw wooncomfort.

Als u een nieuwe auto koopt dan is het logisch dat u de gebruikte olie, koelvloeistof en remvloeistof uit uw oude auto haalt en dit in de nieuwe auto stopt. Toch? Of klinkt dit heel raar?

Toch is het scenario wat hierboven genoemd wordt dagelijkse kost in de CV ketel branche. Uw oude CV ketel wordt weggehaald en weer aangesloten op de bestaande leidingen, vaak met het oude systeemwater er nog in.  Uw CV ketel gaat lekker draaien met het oude water in het systeem en is binnen een aantal maanden al een stuk minder energiezuinig als dan toen deze net nieuw was.

Door vervuiling in het CV systeem wordt de energiezuinige A label pomp in de CV ketel aangetast en gaat minder energiezuinig werken en is gevoeliger voor storingen. Vuil slaat neer in de warmtewisselaar, de platenwisselaar en de driewegklep. Gevolg een lager rendement en schade die niet onder de garantie valt.

Elke installateur die een CV ketel verkoopt zou het spoelen van het CV systeem onder de aandacht moeten brengen bij de klant. Er zijn namelijk een hoop voordelen verbonden aan het spoelen van de CV installatie, mits dit goed gebeurt.

  • Lagere stookkosten
  • Minder lawaai
  • Hogere warmteafgifte van de radiatoren
  • Minder kans op verstoppingen in radiatorkranen en voetventielen
  • Minder gasvorming in het CV systeem
  • Behoud van de fabrieksgarantie

Wij spoelen het CV systeem met speciale spoelapparatuur en revolutionaire spoelmiddelen.

Wij raden iedereen aan om bij de installatie van een nieuwe CV ketel en het spoelen van het CV systeem een CV magneetfilter te installeren inclusief filtervloeistof.

Als u er voor kiest om de CV installatie te voorzien van voorinstelbare radiatorkranen dan kan het CV systeem zorgvuldig worden ingeregeld wat een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg heeft.

Heeft u stadsverwarming dan is het verstandig om na het spoelen van het systeem de binneninstallatie te scheiden van de stadsverwarming. Door een warmtewisselaar te plaatsen met een energiezuinige A label pomp krijgt vuil uit de stadsverwarmingsinstallatie geen kans om de installatie opnieuw te bevuilen.

Interesse in een schoon en energiezuinig verwarmingssysteem? Bel 036-5296721

CV systeem reinigen